Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων 
Στελεχιακό Δυναμικό
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Username:
Password:
 Εγγραφή Νέου Χρήστη
 Υπενθύμιση ΚωδικούΣτελεχιακό Δυναμικό > Θεόδωρος Παπαγλάστρας

Θεόδωρος Παπαγλάστρας

Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Διοίκηση Επιχειρήσεων, πτυχίο Οινολόγου από Υπουργείο Γεωργίας.

Διευθυντής Εργοστασίου στην Knorr Hellas (μετέπειτα Bestfoods Hellas)  ήταν υπεύθυνος για την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του καινούργιου εργοστασίου της εταιρείας και για το λανσάρισμα  μεγάλης γκάμας συσκευασμένων τροφίμων.

Από το 1988 έως το 1993 διετέλεσε Διευθυντής Λειτουργιών (Operations Director) στην Τasty Foods (μέλος Pespico Foods). Συνέβαλε ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση του εργοστασίου, την οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την βελτίωση της ποιότητας και του customer service και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Από το 1993 έως το 1995 ήταν Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στις εταιρείες Bingo και Αγροτική Βιομηχανική.

Το έτος 1995 ανέλαβε την θέση του Γενικού Διευθυντού Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Εταιρεία Βestfoods Europe με έδρα τις Βρυξέλλες Βέλγιο και 59 εργοστάσια στη Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η αρμοδιότητές του περιελάμβαναν τον ανασχεδιασμό Εργοστασίων, δημιουργία κεντρικών παραγωγικών μονάδων και logistics centers, μείωση κόστους παραγωγής και διακίνησης, αξιοποίηση εξοπλισμού, βελτίωση ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων, εγκαταστάσεων και ανθρώπων.

Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε Διευθυντής Προμηθειών του ομίλου Μαΐλλης. Από την θέση αυτή συνέβαλε στην σημαντική μείωση του κόστους των Προμηθειών του ομίλου και στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με σημαντικούς προμηθευτές. 

Από το 2005 ασχολείται σαν Σύμβουλος σε θέματα Οργάνωσης, Στρατηγικού Σχεδιασμού, βελτίωσης εφοδιαστικής αλυσίδας και εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων.

Πλήρες Βιογραφικό >
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων