Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων 
Άρθρα - Νέα
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Username:
Password:
 Εγγραφή Νέου Χρήστη
 Υπενθύμιση ΚωδικούΚεντρικό Θέμα

Εισαγωγή

Σκοπός του παρόντος άρθρου είναι η παρουσίαση της βασικής διεργασίας του Budgeting και των επιμέρους βημάτων της με αναφορά σε αντίστοιχες ανά βήμα τεχνικές και εργαλεία.

Αποτελεί το πρώτο από τα πέντε άρθρα που θα αναρτηθούν στον ιστοχώρο της AQS και καλύπτουν τους παρακάτω τομείς του Budget:

Μέρος Α’. Η Βασική Διεργασία του Budgeting
Μέρος Β’. Φόρμες και Εργαλεία του Budgeting
Μέρος Γ’. Η ABC Analysis και η Αξιοποίησή της στο Budgeting
Μέρος Δ’. Συστήματα Επιχειρησιακής Πρόβλεψης
Μέρος Ε’. Η Αξιοποίηση του Budgeting ως “Εργαλείο Μείωσης Κόστους”

Περισσότερα...
Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε: 15/05/2020  
Επιμέλεια: Ομάδα ΕΣΠΑ - AQS  
 
Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2019  
Επιμέλεια: Χρίστος Κόζιαρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πτυχίο Μηχανικού Πληροφορικής και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και στην Ασφάλεια και Διαχείριση Κινδύνων Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας. Είναι μέλος του ΔΣ του ISACA και πιστοποιημένος στον Έλεγχο Κινδύνων και Πληροφοριακών Συστημάτων (CRISC). Πιστοποιημένος Data Protection Officer (DPO).  
 
Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε: 15/02/2019  
Επιμέλεια: Μιχάλης Τσάκωνας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Εθνικά Προγράμματα ΕΣΠΑ και σε Ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG.  
 
Η Ελληνική εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων AQS με την εμπειρία της σε Έργα εγκατάστασης ERP προσφέρει λύση για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος Διαχείρισης ERP. To προτεινόμενο πληροφοριακό Σύστημα ERP οργανώνει, τυποποιεί, συνδέει και αυτοματοποιεί το σύνολο των διεργασιών μίας Επιχείρησης. Με την Εφαρμογή και χρήση του Συστήματος γίνεται συστηματική και αποτελεσματική Διαχείριση όλων των διεργασιών μιας Επιχείρησης που σχετίζονται με τους τομείς, Αγορών, Αποθήκης, Διανομών, Πωλήσεων, Οικονομικής Διαχείρισης, Ποιοτικού Ελέγχου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο προτεινόμενο σύστημα υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης πληροφοριακού συστήματος Logistics, στόχος του οποίου είναι η βέλτιστη Διαχείριση Αποθεμάτων, έτσι ώστε να αριστοποιηθεί η Διαχείριση των Αγορών.
Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε: 12/02/2019  
Επιμέλεια: Δρ. Αθανάσιος Μπίκος, Διαθέτει μακρά εμπειρία στην εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων λογισμικού ERP, WMS και CRM.  
 
Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε: 26/01/2018  
Επιμέλεια: Χρίστος Κόζιαρης - MBA, MSc, CRISC, COBIT IT Risk Management Consultant, Certified in Risk and Information Systems Control  
 
Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε: 12/10/2014  
Επιμέλεια: Thomas L. Tanel  
 
Σελίδες:  1 , 2
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων