Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων 
Στελεχιακό Δυναμικό
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Username:
Password:
 Εγγραφή Νέου Χρήστη
 Υπενθύμιση ΚωδικούΣτελεχιακό Δυναμικό > Διονύσης Παπαδιονυσίου

Διονύσης Παπαδιονυσίου

Ο Διονύσης Παπαδιονυσίου είναι απόφοιτος της σχολής Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) από το 1993.

Το 1998 έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master in Business Administration (MBA) από το Erasmus University, Rotterdam School of Management.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το τμήμα marketing της Johnson & Johnson Ελλάδος και το 2002 μετακινήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επέστρεψε το 2004 στην ελληνική εταιρεία και παρέμεινε μέχρι το 2007 ως υπεύθυνος του τμήματος mass marketing της εταιρείας.

Το 2007 μετακινήθηκε στην εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA ως αντιπρόεδρος Brand Commercialization με ευθύνη ανάπτυξης της μάρκας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2012 ανέλαβε τον ρόλο του Δ/ντή Marketing-Strategy & CRM στην εταιρεία Χρυσός Οδηγός, Ηλεκτρονική και Έντυπη διαφήμιση, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.

Πλήρες Βιογραφικό >
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων