Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων 
Συνεργάτες
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Username:
Password:
 Εγγραφή Νέου Χρήστη
 Υπενθύμιση Κωδικού



Συνεργάτες > Στυλιανός Ραφαηλίδης

Στυλιανός Ραφαηλίδης

• Χημικός Παραγωγής Tasty Foods S.A.(1978-79)
• Προϊστάμενος βιομηχανικής μονάδας επεξεργασίας οπωροκηπευτικών και τοματοειδών προϊόντων της Ομοσπονδίας Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσ/νίκης(1979 - 1983).
• Τεχνικός Σύμβουλος του ιδίου εργοστασίου (1987-1989)  
• Καθηγητής Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσαλονίκης (1987 -  )
• Επισκέπτης Καθηγητής στο Institut Superieur d’ Agriculture(ISA), Universite Catholique de Lille, Γαλλία (35 ώρες διδασκαλία σε θέματα Επεξεργασίας Τροφίμων στους 4ετείς φοιτητές, Φεβρουάριος-Αύγουστος 1993).
• Τεχνικός Σύμβουλος σε θέματα σχεδιασμού παραγωγής όπως επίσης οργάνωσης και εγκατάστασης συστημάτων ποιότητας σε ελληνικές βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας τροφίμων όπως μπισκότων, κονσερβοποιημένων φρούτων, χυμών, ζαχαροειδών, ιχθυηρών κλπ
• Μέλος μελετητικών ομάδων σχεδιασμού και κατασκευής μονάδων επεξεργασίας τροφίμων όπως κατεψυγμένων φρούτων και ιχθυηρών.
• Συμμετέχων σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ADAPT σχετικό με τη κατάρτιση και επαγγελματική απασχόληση σε μικρομεσαίες μονάδες παραγωγής τροφίμων στο Νομό Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Κατάρτισης και Επαγγελματικής Απασχόλησης του Δήμου Θεσ/νίκης και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και με εταίρους από Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία και Ιρλανδία. (1996-1998)
• Expert και Εκπαιδευτής σε δύο Ευρωπαϊκά Προγράμματα PHARE αναφορικά με την εκπαίδευση επιθεωρητών Βιομηχανιών Τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας και στελεχών Βιομηχανιών Τροφίμων σε θέματα GMP/GHP και HACCP στην Αλβανία (Project: GJECI 3 PHARE-AL-D/PAO AGR: FOOD CONTROL–AL97-07-04, 2002) και στην Τσεχία (Project: ‘Strengthening Food Safety Policy in the Czech Republic’ (code no  CZ2002/IB/AG/01, 2003-2004))

Πλήρες Βιογραφικό >
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων